تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه خاگینه به دو روش - فوت و فن خاگینه خوشمزه و طعم دار

 

مواد لازم برای خاگینه

  • تخم مرغ 2 عدد
  • آرد 2 قاشق غذاخوری
  • روغن به میزان لازم
  • شیره انگور به میزان لازم

 

دستور پخت خاگینه

1. طرز تهیه خاگینه ساده و خوشمزه با شیره انگور

ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه مناسبی شکسته کمی مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود. حالا آرد را افزوده و با مفتول فلزی آشپزخانه مخلوط می کنیم تا هیچ گلوله ای باقی نماند.

 

2. مرحله دوم تهیه خاگینه

حالا تابه مناسبی را روی حرارت گذاشته و مقداری روغن داخل آن می ریزیم و از خمیر آماده شده ملاقه ملاقه داخل تابه ریخته و مواد را سرخ می کنیم.

 

3. مرحله سوم پخت خاگینه

دو سمت خاگینه که پخته و برشته شد از داخل تابه خارج می کنیم و با شیره انگور سرو می کنیم. می توانیم روی خاگینه مغز گردو خرد شده هم اضافه کرده و نوش جان کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه خاگینه

  • برای تهیه خاگینه ساده که با شیره یا عسل سرو می شود از آرد سه صفر قنادی استفاده کنید که رنگ زیبا تری داشته باشد البته که با آرد نانوایی خاصیت بیشتری دارد.
  • برای خاگینه عسلی می توانید مقدار کمی وانیل به این مواد اضافه کنید.
  • اگر خاگینه شما غلظت زیادی داشت یا رقیق بود با مقداری آب یا آرد آن را به غلظت ماست هم زده برسانید.

 

منبع: آشپزی کیانا

  • ۰۰/۰۲/۱۹
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی