تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

فرنی با آرد برنج دستور توسط گیله دختر - کوکپد

 

مواد لازم برای فرنی آرد برنج

  • شیر    4 لیوان
  • آرد برنج    4 قاشق غذا خوری
  • شکر    4 قاشق غذا خوری
  • گلاب    1/2 استکان
  • آب    1/2 استکان
  • زعفران دم شده    1 قاشق چای خوری
  • پودر هل    1/2 قاشق چای خوری
  • دارچین برای تزئین    به میزان لازم
  • خلال پسته برای تزئین    به میزان لازم


دستور پخت فرنی آرد برنج خوشمزه 

 

1. طرز تهیه فرنی با آرد برنج

ابتدا شکر، آرد برنج و پودر هل را با هم مخلوط می کنیم و به شیر اضافه می کنیم و کاملا با مفتول فلزی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

 

2. مرحله دوم: قرار دادن فرنی روی حرارت

حالا مواد آماده شده را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می گذاریم و مدام مخلوط می کنیم؛ یک لحظه غفلت باعث گلوله شدن فرنی می شود.

 

3. مرحله سوم: افزودن گلاب و زعفران

حالا آب، گلاب و زعفران را به فرنی بیفزایید و آنقدر مخلوط کنید تا به قوام مورد نظر برسد. (در نظر داشته باشید که فرنی بعد از سرد شدن سفت تر می شود )

 

4. مرحله آخر تهیه فرنی آرد برنج

حالا فرنی را داخل ظرف مورد نظر ریخته و با دارچین، پودر پسته و گل محمدی تزئین کنید.

 

نکات مهم و فوت و فن تهیه فرنی آرد برنج

  1. فرنی را بعد از پخت در محیط آشپزخانه خنک کنید و بعد به یخچال انتقال دهید تا آب نیندازد.
  2. در طول مدت پخت فرنی باید حرارت کم باشد و مدام مخلوط شود.
  3. بلافاصله بعد از پخت فرنی آن را داخل ظرف مورد نظر بریزید و گرنه حالت لختگی پیدا می کند و نمای زیبایی ندارد.
  • ۰۰/۰۲/۱۵
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی