مواد لازم برای فرنی آرد برنج
- شیر 4 لیوان
- آرد برنج 4 قاشق غذا خوری
- شکر 4 قاشق غذا خوری
- گلاب 1/2 استکان
- آب 1/2 استکان
- زعفران دم شده 1 قاشق چای خوری
- پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
- دارچین برای تزئین به میزان لازم
- خلال پسته برای تزئین به میزان لازم
دستور پخت فرنی آرد برنج خوشمزه
1. طرز تهیه فرنی با آرد برنج
ابتدا شکر، آرد برنج و پودر هل را با هم مخلوط می کنیم و به شیر اضافه می کنیم و کاملا با مفتول فلزی مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
2. مرحله دوم: قرار دادن فرنی روی حرارت
حالا مواد آماده شده را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت می گذاریم و مدام مخلوط می کنیم؛ یک لحظه غفلت باعث گلوله شدن فرنی می شود.
3. مرحله سوم: افزودن گلاب و زعفران
حالا آب، گلاب و زعفران را به فرنی بیفزایید و آنقدر مخلوط کنید تا به قوام مورد نظر برسد. (در نظر داشته باشید که فرنی بعد از سرد شدن سفت تر می شود )
4. مرحله آخر تهیه فرنی آرد برنج
حالا فرنی را داخل ظرف مورد نظر ریخته و با دارچین، پودر پسته و گل محمدی تزئین کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه فرنی آرد برنج
- فرنی را بعد از پخت در محیط آشپزخانه خنک کنید و بعد به یخچال انتقال دهید تا آب نیندازد.
- در طول مدت پخت فرنی باید حرارت کم باشد و مدام مخلوط شود.
- بلافاصله بعد از پخت فرنی آن را داخل ظرف مورد نظر بریزید و گرنه حالت لختگی پیدا می کند و نمای زیبایی ندارد.
- ۰۰/۰۲/۱۵