مواد لازم برای تهیه خورشت آلو بخارا با مرغ
- برنج۳ پیمانه
- سینه و یا ران مرغ۳ عدد
- پیاز۲ عدد
- الو بخارا۱۶ عدد
- رب گوجه فرنگی۱ ق غذا خوری
- هویج۱ عدد
- آبلیمو به مقدار لازم
- شکر به مقدار لازم
- نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه کاری و پودر دارچین و زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه خورشت آلو بخارا با مرغ
مرحله اول ( پخت مرغ )
داخل تابه روغن ریخته و مرغ ها را خوب سرخ کنید تا طلایی شود. سپس از تابه خارج کنید و پیاز خرد کرده و کمی تفت دهید. مرغ ها را اضافه کنید و بهش مقداری فلفل و نمک و برگ بو اضافه کنید و آبجوش بربزید و زمان دهید تا مرغ بپزد.
مرحله دوم ( پخت خورشت آلو بخارا )
الو بخارا را از قبل با آب بگذارید خوب خیس بخورد سپس آبکش کنید.
داخل قابلمه پیاز را نگینی خرد کرده و تفت می دهیم تا طلایی شود. سپس رب گوجه را به همراه ادویه ها اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود. سپس هویج خرد شده را همراه با مرغ و آلو اضافه می کنیم و مقداری آبجوش ریخته و زمان می دهیم تا خورشت خوب جا بیفتد و در آخر آبلیمو و شکر را اضافه می کنیم و نمک خورشت را اندازه می کنیم. زعفران را دقایق پایانی پخت اضافه می کنیم.
مرحله سوم ( پخت برنج )
برنج را از قبل با نمک خیس کرده و آبکش می کنیم و زمان می دهیم تا دم بگیرد سپس با خورشت جا افتاده میل کنید.
نکات و فوت و فن های خورشت آلو بخارا مجلسی
- میران اضافه کردن شکر و آبلیمو به ذائقه شما بستگی دارد می توان فقط شکر اضافه کرد تا طعم شیرین تری داشته باشد.
- رون بوقلمون را نیز می توان با مرغ جایگزین کرد.
- برای پخت مرغ سعی کنید از برگ بو استفاده کنید تا بوی زهم ندهد.
- آب خورشت باید غلیظ شود و خیلی آبکی نباشد.
- اگر زمان پخت مرغ را نداشتید آن را با زودپز پخته یا از فیله مرغ مکعبی خرد شده استفاده کنید.
- می توان از زرشک و خلال بادام برای تزئین غذا استفاده کنید.
- ۰۰/۰۱/۳۱