تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه کمپوت سیب خانگی و خوشمزه با عسل یا شکر روی گاز

 

مواد لازم برای کمپوت سیب

  • سیب 2 عدد
  • آب 1 لیوان
  • شکر یا عسل 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیموی تازه 1 قاشق غذا خوری


دستور پخت کمپوت سیب


 
1. طرز تهیه کمپوت سیب خانگی ساده و خوشمزه
ابتدا سیب ها را شسته، پوست می گیریم و به شکل دلخواه برش می دهیم.
 
 
2. مرحله دوم تهیه کمپوت سیب با عسل
حالا آب و شکر (یا عسل) را مخلوط کرده روی حرارت می گذاریم زمانی که به جوش آمد. آبلیمو و سیب را به شربت اضافه می کنیم.

 

3. مرحله سوم تهیه کمپوت سیب
حالا با حرارت کم زمان می دهیم که سیب پخته و آب کمپوت کمی غلیظ شود؛ سپس از روی حرارت برداشته اجازه می دهیم خنک شود. نوش جانتون.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه کمپوت سیب

  1. برای تهیه کمپوت سیب از سیب های سالم و سفت استفاده کنید.
  2. برای اینکه آب کمپوت مثل کمپوت های بازاری غلیظ شود بهتر است بعد از پخت سیب آن را از شربت خارج کرده و اجازه دهید تا شربت غلیظ شود و بعد دوباره سیب را به داخل شربت منتقل کنید.
  • ۰۰/۰۱/۱۹
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی