تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

کتلت مرغ دستور توسط مریم احمدپور - کوکپد

 

مواد لازم برای کتلت مرغ

  • مرغ چرخ شده    250 گرم
  • تخم مرغ    2 عدد
  • پیاز رنده شده    1 عدد
  • سیب زمینی متوسط    2 عدد
  • روغن سرخ کردنی    به میزان لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران    به میزان لازم

 

دستور پخت کتلت مرغ

 

1.طرز تهیه کتلت مرغ مجلسی و خوشمزه
ابتدا سیب زمینی ها را شسته پوست کنده و رنده ریز می کنیم کمی فشار می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. حالا پیاز را هم رنده ریز کرده و آب آن را هم جدا می کنیم.


2. مرحله دوم کتلت مرغ
داخل ظرف مناسبی سیب زمینی، پیاز، مرغ چرخ شده را ریخته و مقداری مخلوط می کنیم.

 

3. مرحله سوم کتلت مرغ
تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته به آنها ادویه اضافه می کنیم کمی مخلوط کرده تا از حالت لختگی خارج شود و سپس به مرغ اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا به بافت منسجمی برسیم اگر زمان دارید بهتر است مواد را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.

 

4. مرحله چهارم کتلت مرغ
حالا تابه را روی حرارت می گذاریم داخل آن روغن ریخته و کتلت ها را با اشکال مختلف و مطابق سلیقه تان سرخ کنید.

 

منبع: بانوی آشپز

  • ۰۰/۰۱/۱۹
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی