تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه مربای توت فرنگی و نکاتی برای تهیه آن

 

مواد لازم برای مربای توت فرنگی

  • توت فرنگی 1 کیلو
  • شکر 800 گرم
  • جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری
  • آب 1/2 لیوان


دستور پخت مربای توت فرنگی

 

1.طرز تهیه مربای توت فرنگی
ابتدا توت فرنگی ها را پاک کرده و شسته اجازه می دهیم تا آب اضافی آنها کمی خارج شود سپس داخل ظرف مناسبی یک لایه توت فرنگی و یک لایه شکر بریزید تا کل مواد به این شکل آماده شوند و به مدت 10 تا 24 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا توت فرنگی ها آب بیندازد.

 

2. مرحله دوم پخت مربای توت فرنگی
حالا توت فرنگی ها را بعد از گذشت این زمان از یخچال خارج کرده آب را به آن افزوده و روی حرارت می گذاریم. و اجازه می دهیم تا به جوش برسد مواظب باشید که مربا سر نرود.

 

3. مرحله سوم تهیه ی مربای توت فرنگی
مربا را 30 دقیقه می پزیم و در 5 دقیقه آخر جوهر لیمو را اضافه کرده و مربا را از روی حرارت بر می داریم.

 

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه مربای توت فرنگی

  1. مربای توت فرنگی را حتما یا در ظرف بلوری که بتوان روی حرارت گذاشت یا ظروف لعابی طبخ کنید.
  2. بهتر است توت فرنگی ها را خرد کنید تا در زمان کم تری پخته شود و رنگ و خواص آن کم نشود.
  3. قاشق خیس داخل مربا نزنید زیرا باعث کپک زدن آن می شود.
  4. کف روی مربا را در هنگام پخت جدا کنید.

منبع: ashpazi

  • ۰۰/۰۱/۱۴
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی