مواد لازم برای سالاد سزار
- مغز کاهو (قسمت های ترد با رنگ روشن کاهو) 4 عدد
- فیله مرغ 5 عدد
- سیر 2 حبه
- نان تست 5 برش
- نمک، فلفل، آبلیمو و روغن زیتون به میزان لازم
مواد لازم برای سس سالاد سزار
- سس مایونز 10 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 12 قاشق چایخوری
- سس خردل 4 قاشق غذا خوری
- سرکه بالزامیک یا معمولی 4 قاشق غذا خوری
- پنیر پامزان پودری 10 قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
- سیر 1 حبه
- آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
دستور پخت سالاد سزار
1. طرز تهیه سالاد سزار خانگی اصل رستورانی
ابتدا سیر را رنده ریز کرده و کنار می گذاریم. کاهو را شسته و اجازه می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود. نان تست را روی تخته کار با چاقوی اره ای به شکل مکعبی خرد می کنیم.
2. مرحله دوم تهیه سالادسزار با مرغ گریل
حالا مرغ را با چند قطره روغن زیتون سیر رنده شده، آبلیمو، نمک، فلفل و آبلیمو مزه دار کرده و داخل تابه ای گریل می کنیم. بعد از اینکه دو طرف مرغ کاملا پخته شد از تابه خارج می کنیم.
3. مرحله سوم تهیه سالاد سزار
حالا نان تست برش خورده را در همان تابه مرغ با مقدار کمی روغن و ادویه تفت می دهیم تا برشته شود.
4. مرحله چهارم تهیه سس سالاد سزار
برای تهیه سس مخصوص سزار، کلیه مواد اعم از: سس مایونز، روغن زیتون، سس خردل، سرکه، آبلیمو، سیر رنده شده، نمک ، فلفل و نیمی از پنیر پارمزان را داخل ظرفی ریخته مخلوط می کنیم و سس آماده است.
5. مرحله پنجم سالاد سزار
حالا کاهوها را حدودا یک سانتی متری برش داده و داخل ظرف مناسبی می ریزیم و روی آن را با تکه های مرغ و نان می پوشانیم و در نهایت با سس و پنیر پارمزان کار را تمام می کنیم. نوش جان
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه سالاد سزار اصل رستورانی خوشمزه با مرغ
- حتما از مغز کاهو برای سالاد استفاده کنید.
- سالاد را تک نفره داخل ظرفی گود سرو کنید.
- ۰۰/۰۱/۱۴