مواد لازم برای تیرامیسو
- بیسکویت لیدی فینگر بزرگ 1 بسته
- پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 200 گرم
- خامه صبحانه 200 گرم
- شکلات رنده شده 4 قاشق غذا خوری
- پودر قند 5 قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو 4 قاشق غذاخوری
- قهوه دم شده غلیظ 1 پیمانه
دستور پخت تیرامیسو
1. طرز تهیه تیرامیسو ساده و خوشمزه
ابتدا خامه صبحانه را به همراه پنیر ماسکارپونه مخلوط کرده و زمانی که یکدست شد، شکر را افزوده و دوباره مخلوط می کنیم و یک ماده خامه ای تقریبا غلیظ بدست آمد.
2. مرحله دوم تهیه تیرامیسو خانگی
حالا داخل ظرف مناسبی را یک لایه از بیسکویتی که داخل قهوه دم شده خیسانده ایم می چینیم و یک لایه از کرم آماده شده روی آن می ریزیم. و این کار را تا اتمام کرم و بیسکوییت ادامه می دهیم سپس سطح کار را با یک کاردک صاف می کنیم.
3. مرحله سوم تهیه تیرامیسو
حالا روی تیرامیسو را با پودر کاکائویی که داخل الک ریخته ایم می پوشانیم و به مدت 4 تا 5 ساعت با درب بسته در یخچال نگهداری می کنیم.
4.مرحله چهارم تهیه تیرامیسو
موقع سرو تیرامیسو را با شکلات رنده شده تزیین و در کنار چای یا قهوه سرو می کنیم.
منبع: مهلا آشپز
- ۰۰/۰۱/۱۰