مواد لازم برای شیرینی قطاب
- شیر 1 پیمانه
- روغن جامد 1 پیمانه
- بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
مواد میانی قطاب
- پودر شکر 210 گرم
- پودر گردو 50 گرم
- پودر پسته 50 گرم
- هل 1 قاشق مرباخوری
دستور پخت شیرینی قطاب
1. طرز تهیه شیرینی قطاب
روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و با همزن بزنید تا بافت یکدستی پیدا کند سپس شیر را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
2. مرحله دوم
حالا بیکینگ پودر را افزوده مخلوط کنید و سپس آرد سفید را، الک کرده و به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا خمیری یکدست بدست آید. ( آرد را به تدریج به خمیر بیفزایید تا خمیر لطیفی بدست آید) و بعد خمیر آماده شده را در ظرف در بسته قرار دهید و 15 دقیقه به آن استراحت دهید.
3.مرحله سوم آماده سازی مواد میانی قطاب
پودر گردو، پودر پسته، پودر شکر و هل را با هم مخلوط کرده و آماده می گذاریم.
4.مرحله چهارم
در این مرحله روی سطح کار را کمی آرد ریخته و خمیر را با وردنه به قطر 0/5 سانتی متر باز کرده با یک کاتر دایره یا یک لیوان قالب می زنیم.
5.مرحله پنجم
از مواد آماده شده میان خمیر گذاشته و دو سر خمیر را به هم وصل می کنیم.
6.مرحله آخر طرز تهیه شیرینی قطاب
حالا داخل قابلمه کوچکی را تا نیمه روغن می ریزیم و قطاب ها را در روغن شناور سرخ می کنیم. بعد از سرخ شدن روی دستمال روغن گیر گذاشته تا روغن اضافی آنها گرفته شود و بعد از اینکه سرد شد داخل پودر قند غلتانده و سرو می کنیم. نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شیرینی قطاب یزدی ساده و قدیمی
- می توانید به مواد میانی چند قطره گلاب اضافه کنید تا حالت خمیری بگیرد و بهتر میان قطاب قرار بگیرد.
- قطاب را در نهایت با خلال پسته تزئین کنید.
منبع: آشپزی مولکولی
- ۹۹/۱۲/۲۷