مواد لازم برای شیرینی اسکار
- آرد 250 گرم
- کره 200 گرم
- گردو 200 گرم
- پودر قند 60 گرم
- زرده تخم مرغ 2 عدد
- پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
- وانیل 1/4 قاشق چایخوری
- سفیده تخم مرغ برای رومال شیرینی به میزان لازم
- پودر قند برای تزئین به میزان لازم
دستور پخت شیرینی اسکار
1.طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی
ابتدا پودر قند را به همراه کره با نوک انگشتان ورز دهید تا کمی یکدست شود و بعد زرده تخم مرغ، پودر هل و وانیل را بیفزایید و به همان صورت ورز دهید.
2. مرحله دوم
حالا آرد سفید الک شده را به تدریج افزوده ورز می دهیم تا خمیر نرمی بدست آید. خمیر را داخل نایلون گذاشته و 30 دقیقه استراحت می دهیم.
3. مرحله سوم
بعد از گذشت این زمان از خمیر به اندازه یک فندق جدا کرده و داخل سفیده تخم مرغ می غلتانیم و بعد داخل گردو ریز شده با فاصله داخل سینی پخت می چینیم.
4.مرحله چهارم
شیرینی ها را داخل فر گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 20 دقیقه می پزیم. (حتما یک شیرینی را تست کنید که پخته باشد چون نسبت به سایزی که شیرینی را تهیه می کنید زمان پخت متفاوت می شود.)
5. مرحله آخر تهیه شیرینی اسکار
شیرینی ها را بعد از پخت از فر خارج کرده و تا زمانی که داغ هستند با پودر قند تزئین و بعد نوش جان کنید.
منبع: چی بپزید؟
- ۹۹/۱۲/۲۷