مواد لازم برای شیرینی پفکی گردویی
- گردو نیم کوب شده 100 گرم
- پودر قند 75 گرم
- زرده تخم مرغ 3 عدد
- آرد سفید 1 قاشق غذا خوری
- پودر هل 1/4 قاشق چای خوری
- آبلیمو 1/4 قاشق چای خوری
- وانیل 1/4 قاشق چای خوری
- خلال پسته برای تزئین به میزان لازم
دستور پخت شیرینی پفکی گردویی
1.طرز تهیه شیرینی پفکی گردویی
ابتدا داخل کاسه مناسبی زرده تخم مرغ، وانیل و پود قند را 5 تا 7 دقیقه با همزن می زنیم تا بافت کرمی و کشداری پیدا کند.
2.مرحله دوم
حالا پودر هل و آبلیمو را به مواد افزوده و کاملا مخلوط می کنیم.
3.مرحله سوم
حالا آرد سفید و گردو را به باقی مواد افزوده و با یک لیسک مخلوط می کنیم.
4.مرحله چهارم
سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و از خمیر آماده شده به کمک 2 قاشق چایخوری داخل سینی چیده با فاصله 2 سانتی متری و با خلال پسته تزئین می کنیم.
5. مرحله آخر پخت شیرینی گردویی پفکی
حالا سینی شیرینی را داخل فر گرم شده با دمای 130 درجه سانتی گراد می گذاریم و بعد از گذشت 15 تا 20 دقیقه از فر خارج کرده اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود سپس در ظرف درب دار چیده و در جای خنک نگهداری و نوش جان کنید.
- ۹۹/۱۲/۲۶