مواد لازم برای شیرینی ملکه بادام
- آرد 375 گرم
- پودر شکر 125 گرم
- روغن جامد 170 گرم
- خامه صبحانه 50 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای رویه شیرینی فلورنتینا
- عسل 200 گرم
- خلال بادام 200 گرم
- کره 75 گرم
- خامه صبحانه 50 گرم
- زعفران 2 قاشق غذا خوری
دستور پخت شیرینی ملکه بادام
1. طرز تهیه شیرینی ملکه بادام خانگی خوشمزه
ابتدا شکر و روغن را داخل کاسه ای ریخته و کامل مخلوط می کنیم تا حالت کرمی شوند.
2. مرحله دوم
حالا تخم مرغ ها و پودر هل را افزوده کاملا مخلوط می کنیم و در نهایت خامه را هم می افزاییم. سپس بیکینگ پودر و آرد را به هم الک کرده به مواد می افزاییم و با لیسک کاملا مخلوط می کنیم.
3.مرحله سوم
حالا داخل سینی با اندازه 30*40 چرب کرده و بعد آرد پاشی می کنیم و خمیر را داخل ظرف ریخته و سطح آن را صاف می کنیم و در فر گرم شده با 170 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه می پزیم.
4. مرحله چهارم
تا زمانی که پخت لایه زیرین تکمیل شود. عسل، خلال بادام، کره، خامه، شکر و زعفران دم شده را با هم مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم، مخلوط می کنیم تا به جوش بیاید و بعد از روی حرارت برمی داریم.
5. مرحله آخر شیرینی ملکه بادام
حالا خمیر را از داخل فر بیرون آورده و مواد رویه را روی خمیر پخش می کنیم دوباره به مدت 20 دقیقه داخل فر می گذاریم تا زمانی که روی مواد هم طلایی شود می پزیم.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه شیرینی ملکه بادام
- برای تهیه این شیرینی بسیار خوشمزه و زیبا می توانید خلال بادام زمینی را جایگزین کنید که از لحاظ ظاهری تفاوتی نمی کند ولی از لحاظ طعم کمی متفاوت ولی به صرفه است.
- اگر سینی شما سایز بزرگ و یا کوچکتری داشته باشد فقط میزان پخت و ضخامت مواد تغییر می کند.
- از آرد با کیفیت استفاده کنید و حتما قبل کار آرد را چندین بار الک کنید.
- ۹۹/۱۲/۲۶