تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

پای سیب | طرز تهیه “پای سیب” خانگی راحت

 

مواد لازم برای تهیه خمیر کیک پای سیب

 

  • دو فنجان آرد
  • یک قاشق چایخوری نمک
  • ۵ قاشق چایخوری آب سرد
  • یک عدد تخم مرغ
  • شیر به مقدار لازم
  • مواد لازم برای تهیه مواد میانی کیک پای سیب
  • یک سوم فنجان شکر
  • سه قاشق غذاخوری آرد
  • ۶ تا ۸ عدد سیب پوست کنده شده و خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری دارچین
  • یک قاشق چایخوری جوز هندی
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک
  • یک سوم فنجان شکر قهوه ای

 

دستور پخت پای سیب خانگی و خوشمزه

 

مرحله ۱
در داخل یک ظرف بزرگ مواد اولیه خمیر پای را با هم ترکیب کرده تا یک خمیر درست شود. سپس خمیر را با دست ورز بدهید.

 
مرحله ۲
بر روی یک تخته چوبی آرد ریخته و خمیر را بر روی آن با وردنه صاف کنید تا به ضخامت مورد نظر برسد.

 
مرحله ۳
خمیر را در داخل قالب یا ظرف مورد نظرتان ریخته و اضافه های خمیر را از اطراف ظرف جدا کنید. در نهایت ظرف خمیر را در داخل یخچال قرار دهید تا خمیرکمی خودش را بگیرد.

 

طرز تهیه مواد داخل کیک پای سیب


مرحله ۱
همه مواد را در داخل ظرفی ریخته و به خوبی مخلوط کنید.

 
مرحله ۲
اضافه های خمیر که از ظرف جدا کرده بودید را به شکل نوارهای باریک برش بزنید تا بر روی پای قرار بدهید.
 
مرحله ۳
اکنون خمیر را از یخچال بیرون آورده و مواد داخل پای را بر روی آن بریزید.

 
مرحله ۴
تخم مرغ را نیز به خوبی هم زده و با یک برس بر روی مواد بمالید.

 
مرحله ۵
خمیرهایی که به شکل نواری برش زده بودید را به حالت حصیری بر روی ظرف پای قرار دهید و با برس کمی شیر را بر روی آنها بمالید تا سطح روی خمیرها تر باشد.

 
مرحله ۶
فر را بر روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و ظرف پای را به مدت ۴۵ دقیقه در داخل فر قرار دهید. اکنون پای سیب تان آماده شده است.

  • ۹۹/۱۲/۱۹
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی