مواد لازم برای سس بشامل
- شیر 1/5 پیمانه
- کره 2 قاشق غذا خوری
- آرد 2 قاشق غذا خوری
- خامه صبحانه 2 قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل به میزان لازم
دستور پخت سس بشامل
1. طرز تهیه سس بشامل خانگی با خامه
ابتدا آرد را الک کرده و داخل تابه ای می ریزیم.
2. مرحله دوم تهیه سس سفید
سپس آن را روی حرارت قرار داده و آرد را با کره مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا کاملا آرد با کره تفت بخورد.
3. مرحله سوم تهیه سس بشامل
حالا شیر را به تدریج به مواد اضافه کرده و با مفتول آشپزی مخلوط می کنیم و اجازه نمی دهیم که گلوله شود.
4. مرحله چهارم سس بشامل
بعد سس سفید را از روی حرارت برداشته و خامه، نمک و فلفل سس را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا سس بشامل خنک شود.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه سس سفید خانگی به سبک فرانسوی
در تهیه سس بشامل می توانید بسته به نوع مصرف آن از جز هندی رنده شده و آویشن برای طعم بهتر آن استفاده کنید.
- ۹۹/۱۲/۱۸