مواد لازم برای تهیه هویج پلو
- برنج 3 پیمانه
- هویج 3 عدد
- شکر 4 ق غذا خوری
- فیله مرغ 300 گرم
- زرشک نصف پیمانه
- خلال پسته و بادام به مقدار لازم
- کره 50 گرم
- نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
- زعفران آب کرده به مقدار لازم
طرز تهیه هویج پلو با مرغ
مرحله اول ( آماده سازی هویج )
ابتدا هویج را رنده ریز بزنید و داخل تابه کمی کره همراه روغن مایع ریخته سپس هویچ و 3 ق شکر را اضافه می کنیم و تفت می دهیم سپس مقدار آب جوش به هویج اضافه می کنیم تا خوب بپزد درب تابه را می گذاریم ، بعد از اینکه آبش تموم شد به هویج زرشک را به همراه 1 ق غذاخوری شکر اضافه می کنیم تا زرشک پف کند و در آخر خلال بادام که از قبل با مقدار گلاب خیس خورده و خلال پسته را اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم و حرارت را خاموش می کنیم.
مرحله دوم ( آماده سازی مرغ )
مرغ را بصورت حبه ایی تیکه نمایید. می توانید بصورت نوار باریک برش بزنید و بشکل میگو حلقه نمایید با یک خلال دندان نگه دارید و داخل تابه مقداری کره ریخته و به مرغ نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و یا می توان مرغ ها را مزه دار کرد سپس سرخ کنید.
مرحله سوم ( دم گذاشتن برنج )
برنج را از قبل با آب و نمک خیس کرده روی حرارت می گذاریم و آبکش می کنیم در این مرحله می توانید هویج پلو و مرغ را لا به لای برنج ریخته و دم بگذارید و یا برنج را دم بگذارید وقتی دم کشید مقداری زعفران روی برنج ریخته و آن را در ظرف سرو ریخته و با هویج و مرغ حلزونی تزئین کنید اگر برای مهمانی ها هویج پلو را انتخاب کردید روش دوم مناسب تر می باشد.
نکات و فوت و فن های هویج پلو با مرغ حلزونی
- اگر دوست داشتید بجای مرغ حلزونی یک عدد سینه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید.
- هویج را بصورت اریب روی رنده بکشید.
- شکر نباید زیاد حل شود زیرا کاراملی شکل شده و روی شکل غذا تاثیر می گذارد.
منبع: آشپزخانه شماره یک
- ۹۹/۱۲/۰۳