مواد لازم برای دونات
- آرد: 250 گرم
- شکر: 2 قاشق غذا خوری
- تخم مرغ: 1 عدد
- مخمر: 1/2 قاشق غذا خوری
- شیر ولرم: 150 سی سی
- کره: 25 گرم
- آب ولرم: 1/4 لیوان
- روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم
طرز تهیه دونات خانگی
1 آماده سازی خمیر مایه
آب ولرم، خمیر مایع و ا قاشق شکر را مخلوط کرده و روی ظرف را می پوشانیم و به مدت 20 دقیقه اجازه می دهیم تا خمیر مایع عمل کند.
2آماده سازی خمیر دونات
ابتدا داخل ظرفی مناسب آماده کردن خمیر، تخم مرغ و شکر را با همزن برقی مخلوط کرده تا بافتی نرم و کشدار پیدا کنند. سپس کره را افزوده کمی مخلوط کرده تا یکدست شوند سپس آرد را کم کم مخلوط کرده و ورز می دهیم. امکان دارد کل آرد نیاز نشود. حالا به مدت 10 دقیقه روی میز کار خمیر را ورز دهید و بعد داخل ظرف درب داری به مدت 45 دقیقه استراحت دهید. حالا حجم خمیر تقریبا دو برابر شده خمیر را کمی ورز می دهیم با وردنه روی میز کار باز کرده و با دو سایز کاتر شکل دونات را بدست آورده و روی سینی که کاغذ روغنی گذاشته ایم چیده روی آنها را با پارچه پوشانده و به مدت 30 دقیقه دیگر استراحت می دهیم.
طرز تهیه پیراشکی خانگی خوشمزه و شکلاتی
داخل ظرف کوچک و گودی را تا نیمه روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا روغن گرم شود. تقریبا دمای 180 درجه سانتی گراد. دونات ها را آهسته داخل روغن می اندازیم و اجازه می دهیم تا دو طرف آن کاملا سرخ شود. وقتی از روغن خارج کردیم و سرد شد آن را با شکلات آب شده رنگی و ترافل های زیبا تزیین می کنیم.
- ۹۹/۱۱/۳۰