تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

Image result for حلوا زعفرانی مجلسی قالبی

 

مواد لازم برای حلوا

  • آرد سفید : 2 لیوان
  • شکر: 1 لیوان
  • روغن: 2/3 لیوان
  • گلاب دو آتیشه: 2 قاشق
  • آب: 2 لیوان
  • پودر هل سبز: نصف قاشق چایخوری
  • پودر گل محمدی: نصف قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده :2 قاشق

 

طرز تهیه حلوا زعفرانی خوشمزه

1. طرز تهیه شربت حلوا

ابتدا شکر و آب را داخل ظرف مناسبی می ریزیم روی حرارت قرار داده اجازه میدهیم تا به جوش بیاید بعد به آن گلاب ، هل، زعفران و پودر گل محمدی اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا شربت به قوام و غلظت مناسب برسد.

 

2. طرز تهیه حلوا زعفرانی مجلسی

آرد را روی حرارت گذاشته و مدام با قاشق چوبی مخلوط می کنیم تا تفت خورده و به رنگ مناسب (سلیقه مان) برسد. حالا روغن را اضافه کرده و کمی هم آرد را با روغن مخلوط تفت می دهیم. کم کم شربت را به آرد اضافه می کنیم و مخلوط کرده تا شکل منسجمی پیدا کند و براق شود این زمانی است که حلوا آماده شده و می توان آن را در ظرف مناسب سرو ریخت و با پودر پسته، نارگیل و بادام تزیین کرد.

  • ۹۹/۱۱/۳۰
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی