مواد لازم برای خورش به
- گوشت خورشتی 250 گرم
- به متوسط 2 عدد
- پیاز 2 عدد
- نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
- زعفران 3 قاشق غذا خوری
- روغن به میزان لازم
دستور پخت خورش به مجلسی
1. طرز تهیه خورش به
به ها را پوست کنده دانه های آن را خارج می کنیم و به شکل پر پر خرد می کنیم و در تابه با مقداری روغن و زعفران کمی تفت می دهیم.
2. آماده سازی پیاز
بعد از پوست گرفتن پیاز یک عدد از آن را رنده می کنیم. پیاز دوم را به شکل خلالی برش می دهیم و در روغن تفت می دهیم تا کاملا برشته و طلایی شود.
3. طرز تهیه خورشت به
پیاز رنده شده را داخل ظرف مناسبی ریخته و به همراه گوشت، فلفل، زردچوبه کاملا تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود حالا چوب دارچین و آب جوشیده را اضافه می کنیم طوری که روی سطح گوشت را بگیرد. و اجازه می دهیم تا پخت گوشت کامل شود.
4. جا انداختن خورشت به
پیاز خلالی سرخ شده را به همراه به سرخ شده و زعفران به خورش افزوده و اجازه می دهیم تا خورشت لعاب دار شود و به روغن بیوفتد (این مواد را در اواخر پخت به گوشت می افزاییم) و بعد از تکمیل پخت نمک و چاشنی غذا را اندازه کرده در کنار برنج ایرانی سرو می کنیم.
- ۹۹/۱۱/۲۳