تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

Image result for ماقوت زعفرانی

مواد لازم برای تهیه ماقوت زعفرانی

  • سه قاشق غذاخوری نشاسته
  • پنج قاشق غذاخوری شکر سفید
  • نصف استکان گلاب
  • دو لیوان آب
  • دو قاشق غذاخوری زعفران
  • خلال بادام جهت تزئین و به مقدار لازم
  • خلال پسته جهت تزئین و به میزان لازم

 

طرز تهیه ماقوت زعفرانی

مرحله ۱:

شکر و نشاسته و آب را در یک ظرف ریخته و آرام آرام با قاشق یا همزن برقی یا دستی هم می زنیم. با هم زن برقی این کار سریع تر انجام می شود. این کار را تا زمانی ادامه می دهیم که نشاسته و شکر در آب به خوبی حل شود.

 

مرحله ۲:

این ترکیبات را بر روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم. باید آن را به طور مداوم هم بزنیم تا ته نگیرد و به غلظت کافی برسد. برای پختن نشاسته حتما باید حرارت کم باشد و در حین پخت به طور دائم هم زده شود، در غیر این صورت به شکل بدی خامی آن را حس خواهید کرد. برای تهیه یک ماقوت خوشمزه باید صبر و تحمل زیادی داشته باشید تا نتیجه کارتان ایده آل شود. پس از اینکه به غلظت مطلوب رسید، زعفران و گلاب را به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید.

 

مرحله ۳:

به مدت ۴۰ دقیقه تا یک ساعت صبر می کنیم تا ماقوت به غلظت مناسب برسد. لازم به ذکر است که در تمام این مدت باید به خوبی آن را هم بزنید. دسر را از روی شعله گاز برداشته و در یک ظرف مناسب بریزید و آن را به بهترین شکل تزئین کنید. می توانید برای تزئین این دسر خوشمزه از خلال بادام و پسته استفاده کنید.

 

منبع: چی بپزید؟

  • ۹۹/۱۱/۱۹
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی