پنکیک جزء گروه شیرینی و دسر است که در تابه پخته می شود در کنار برش هایی از میوه، شکلات، عسل و یا شیره افرا سرو می شود. در بخش آشپزی از چی بپزید قصد داریم تا طرز تهیه پنکیک ساده خانگی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای پنکیک
- آرد: یک و نیم پیمانه
- شیر: 1 پیمانه
- تخم مرغ: 1 عدد
- روغن مایع: 1 قاشق غذا خوری
- شکر: 1 قاشق غذا خوری
- بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
- وانیل: 1 قاشق چایخوری
دستور پخت پنکیک
1. آماده سازی مواد خشک پن کیک
ابتدا آرد، بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و با الک مخصوص شیرینی پزی 3 بار الک می کنیم.
2. آماده سازی خمیر پنکیک ساده با شیر
ابتدا تخم مرغ ، شکر و وانیل را به مدت 3 دقیقه کاملا مخلوط می کنیم تا کشدار و لطیف شده و از لختگی خارج شود در این مرحله روغن مایع و شیر را اضافه کرده کاملا مخلوط می کنیم در این مرحله آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا یک خمیر با غلظت مناسب و یکدست بدست آوریم.
3. درست کردن پنکیک
ابتدا داخل تابه ای مناسب را با قلموی آشپزی چرب می کنیم و به اندازه یک ملاقه از خمیر برداشته و در مرکز تابه می ریزیم وقتی حباب های جذاب روی سطح پنکیک ایجاد شد حالا برمی گردانیم تا سمت دیگر آن هم به همین روش پخته شود و تمام خمیر را به همین صورت آماده می کنیم.
- ۹۹/۱۱/۱۳