تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

تکنیک های آشپزی

آموزش بهترین غذاها و نکات آشپزی

  • ۰
  • ۰

امروز برای شما عزیزان یک سوپ خوشمزه آماده کرده‌ایم ، یک سوپ مخصوص ایتالیایی!

این سوپ از بهترین سوپ‌هایی ایتالیایی است که به عروس ایتالیایی مشهور است و طعمی دلپذیر و خوب دارد.

پیشنهاد می‌کنیم حتما این غذا را تجربه کنید.

 

مواد لازم:

  • 250 گرم گوشت گاو بدون چربی
  • یک عدد تخم مرغ
  • دو قاشق غذا خوری خرده نان خشک
  • یک قاشق غذا خوری پنیر پارمسان رنده شده
  • نصف قاشق چای خوری ریحان خشک شده
  • نصف قاشق چای خوری پودر پیاز
  • پنج و سه چهارم فنجان سوپ مرغ (آب گوشت)
  • یک فنجان ماکارونی
  • یک سوم فنجان هویج ریز خرد شده

طرز تهیه:
گوشت، تخم مرغ، خرده نان، پنیر، ریحان و پودر پیاز را درون یک کاسه متوسط می‌ریزیم و با هم ترکیب می‌کنیم .

 


سپس یک ماهیتابه بزرگ را روی حرارت قرار می‌دهیم و آب گوشت را ریخته و ماکارونی و هویج را اضافه کرده و اجازه می‌دهیم تا به جوش آید و سپس به مدت 10 دقیقه می‌گذاریم تا آرام غل بزند در همین حین هم می‌زنیم تا به هم نچسبند.

سوپ شما آماده است و می‌توانید از مزه لذیذ آن لذت ببرید.

  • ۹۹/۱۱/۰۷
  • هما دو

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی